Електричний триммер DT-2253 призначений для легкого та ефективного косіння газону на невеликих ділянках та присадибних ділянках. Він чудово підходить для скосу трави в труднодоступних місцях, де не дійде газонокосарка, а також на місцевості з нерівним рельєфом. Цей триммер відрізняється компактними розмірами та невеликою вагою.


Продуктивність:

Порівняно невелика потужність триммера в 350 Вт розвиває високі оберти до 10 000 об/хв, що забезпечує відмінну продуктивність та ефективне косіння навіть дрібної бур'яну та газонної трави. Двигун розташований в нижній частині штанги, тому важливо працювати в суху погоду і без наявності роси. Ширина косіння складає 250 мм, використовується катушка з лісками діаметром 1,2 мм.


Зручність:

Штанга триммера телескопічна, її довжина може зручно регулюватися під зріст оператора за допомогою фіксаторів. Додаткова знімна ручка також може встановлюватися і фіксуватися в необхідному положенні. Ці налаштування дозволяють налаштувати та ідеально збалансувати триммер для комфортної роботи протягом тривалого часу.


Надійність та безпека:

У цілях безпеки на триммері встановлено електричний шнур невеликої довжини, а на ручці передбачено крючок для кріплення подовжувача. Кожух триммера виготовлений з ударопрочного пластика та захищає користувача від викидання трави, надійно закриваючи ріжучу ліску з катушкою. Електротриммер, на відміну від бензинових моделей, може використовуватися в закритих просторах: в оранжереях, теплицях і т. д.

Общие характеристики
Потужність: 350 Вт.
Напруга: 220 В.
Обороти: 11000об./мин.
Додатково: Диаметр лески: 1,2 мм.
Комплектація: головка с капроновой нитью; триммер; защитный кожух;
Вага: 2,5 кг
Гарантія: 12 мес.

Написати відгук

    Погано           Добре

Електротриммер INTERTOOL DT-2253 потужністю 350 Вт.

  • Виробник: Intertool
  • Модель: DT-2253
  • На складе: Закінчується
  • Артикул:
  • 1 199 грн.


0 відгуків / Написати відгук


Контакты:

099 111-49-09

097 750-06-06

Viber

Доставка по Украине:

Нова поштаУкрпошта

Оплата:

  • Наложенный платеж (при получении товара)
  • Банковский перевод Приватбанк
  • Безналичный расчет без НДС